Welcome to Henan Xinqi gépek Industry Co., Ltd.!
Tel:+86-0373-3761862

Daru egy gerenda híd

Egy gerenda híd craneBrief introductionSingle gerenda híd crane a emelő berendezések, műhely, raktár és anyagmezőhöz területén végzett. Azért, mert a két végén található

Termék részletek

Egy gerenda híd daru

Rövid bevezetés

Egyetlen fénysugár híd crane a emelő berendezések, műhely, raktár és anyagmezőhöz területén végzett. Mert a két végén található, a magas cement oszlop vagy egy fém tartó, a híd alakja olyan, mint egy híd. Egy gerenda híd daru szóló, mindkét fél emelt vasúti hosszanti működésének híd mentén, hogy teljes mértékben kihasználja a tér alatti emelés anyag, a földi eszközök akadályozzák a híd. Ez, a legszélesebb körben használt egyfajta emelőfelszereléseket gépek.

Felperes:

Egyetlen fénysugár híd daru egy fontos szerszám- és felszerelés-felismerni, hogy a gépesítés és automatizálás, a gyártási folyamat, a modern ipari termelés és a szállítás. Tehát az egyetlen fénysugár híd daru, a beltéri és kültéri ipari és bányászati vállalatok, vas és acélipari, vasúti szállítás, port és terminál, valamint a logisztika, és egyéb szervezeti egységek és helyek már széles körben használják.

Span a nem szabványos design, szintjéig, A3-as, az üzemi környezet hőmérséklet-25 fok c -40 felhasználói követelmények alapján. Robbanékony, gyúlékony, maró környezet használatának betiltása.


Hot Tags: egyetlen gerenda híd daru, Henan Xinqi gépek Industry Co., Ltd. egyike a vezető egyetlen gerenda híd daru-gyártók és szállítók Kínában, Üdvözöljük a testreszabott, alacsony ára és olcsó elektromos egyetlen gerenda felső utazik vásárolni daru, villamos felsővezeték futódaru, daru egy gerenda híd, is üdvözölte, hogy ellenőrizze a ár és az ajánlat a gyári. szállító kínai gyártók, gyári, vásárolni, személyre szabott, olcsó, alacsony ár, árajánlat
Kapcsolódó termékek