Welcome to Henan Xinqi gépek Industry Co., Ltd.!
Tel:+86-0373-3761862
Ld típusú elektromos Duplabálkáju híd daru

Ld típusú elektromos Duplabálkáju híd daru

Alapvető információ. Termék leírása a megfelelő emelő tömeg pedig 1-16t megfelelő span 7.5-22,5 méter, az üzemi környezet hőmérséklet-tartományban,-25 + 40 c Ez termék rendszeres daru, széles körben használják az alacsony frekvenciájú vagy kevesebb névleges emelő helyeken, mint például a mechanikus gyártás...

Termék részletek

Alapvető információ.

Modell NO.:LD típusaTípus: egy gerenda daru
Alkalmazás: építőipari használat, Workshop használataToronydaru daru típus: híd
Parittya típus: kábelFő gerenda űrlap: egy gerenda
Erő forrás: elektromosMozgó típus: fix
Telepítés: összeTanúsítás: ISO 9001: 2000
Állapot: újSzármazás: Henan
Emelési magasság: 1-20 tonnásSpan: 7,5-22.5 méter
Üzemi környezet:-25 ~ + 40 ° c-osMunka szint: A3
Ellenőrzési módszer: Föld, ellenőrzése és távirányítóHS kód: 84261190
Termelési kapacitás: 5000PCS / év

Termék leírása

A megfelelő emelő tömeg pedig 1-16t megfelelő span 7.5-22,5 méter, az üzemi környezet hőmérséklet-tartományban,-25 + 40 c Ez termék rendszeres daru, széles körben használják az alacsony frekvenciájú, vagy kevesebb a névleges emelő helyeken, mint például a mechanikus gyártás, összeszerelés, raktár és fia.

LD típusú elektromos single-gerenda daru célja, JB/T1306-1994 szabvány szerint használt CD1, MD1 elektromos emelő, amolyan könnyű és kicsi daru vasúti működését.

Előnye: rövid időn belül ciklusban, a gazdasági haszon

A daru van felfegyverez-val a talaj, a vezérlő helyiség és a távirányító, vezérlő helyiség van két űrlapokat vége és az oldalsó nyitott ajtó, részére használók-hoz választ-hoz használ.

TermékleírásLDA
Ellenőrzési módszerElektromos
Forgalomirányítás
Emelési súly: 5t, span: 12m, emelési magasság: 6m, a munka-szintű: A3
Leírást/ellenőrzések: LD
Ellenőrzési szoba (különálló KS és zárt control room BS)Emelési súly: 5t, span: 16,5 m, emelési magasság: 6 m, a munka-szintű: A3, külön ellenőrzési szoba KS
Leírást/ellenőrzések: LD
Távirányító
Emelési súly: 2t, span: 13,5 m, emelési magasság: 6 m, a munka-szintű: A3


Cégprofil

Henan Xinqi gépek Industry Co., Ltd. Egy professzionális gyártója az emelőberendezések a nagy részvénytársaság

A fő termékek közé tartozik, egy- és a longus cranes.bridge daruk, kötések, Vasipari darukelleni robbantási daru, épület kötések, hajó épitő gépek és az elektromos emelőkhöz emelő járgányokhoz híd. A cég teljes körű képesítések gyártása, beszerelése és karbantartása és képes eleget tenni az igényeknek a különböző iparágakban.

A vállalat egyik legnagyobb ipari agglomerációs területek az ország - Henan Changyuan emelő berendezések zónában található. A jegyzett tőke, a társaság 120 millió yuan RMB, és a vállalat rendelkezik befektetett 80 millió RMB-Yuan.The projekt első szakasza magában foglalja a terület 226,360 négyzetméter, beleértve a 11,760 négyzetméter, irodaházak, 58 076 négyzetméter, workshopok és 66,166 négyzetméter out door tevékenységi területeken. A cég completer berendezések, a termelésre és a fejlett technológiák acél előkezelés, digitális vágás, auto-forrasztó-és gépi feldolgozása tekintetében az iparág.

Több mint 20 éves tapasztalattal, emelő berendezések az ipar a vállalat köszönhetően gazdag termelési és értékesítési tapasztalat. Alapítása óta a vállalat már ragadt, hogy a tenet, emberközpontú, tudományos vezetés, a technológiai innováció és a őszinte szolgáltatás. a cég előírja, hogy a termékek kiváló minőségű és nagy teljesítményű. A vállalati kultúra lényege az emberek tiszteletben tartva, szakmai és tudományos és reális, hatékony és kiváló.

Az alkalmazottak teljes száma az 1200, beleértve több mint 60 köztes és senior műszaki személyzet. A környezet, a növény gyönyörű, és a növény teljes létesítmények, mint például a munkavállaló kollégiumok, szakértői épület és multi--függvény menza. Alapuló emberi-központú vezetői, a vállalat alkalmazta sok tehetségek és ad egy teljesen Játssz képességeiket, ami a termékminőség, az alkalmazott képesség és a kutatási és fejlesztési képesség javítása. Mindezen segít a vállalat maga építeni az országban egy kiemelkedő emelő berendezés gyártó.

A fejlesztési koncepció úgy gondolta, a társaság minden tagja minőségi anyag + teljes berendezés + fejlett technológia = minőségi termék + figyelmes szolgáltatás = élet vállalkozás. A társaság három rendszerek tanúsítása telt. A főbb városokban országszerte központok értékesítés utáni alapján a cég garantálja, hogy a technikusok helyszíni szolgáltatást nyújtanak hívás fogadása után 24 órán belül. Ez már széles körben értékelni, az ügyfelek és a vállalati ígéret-tartás, integrált magánvállalkozás és gyors növekvő tudományos és technológiai vállalati.

Minden személyzet tisztelegni az meg az élet és a régi és az új ügyfelek, akik támogatják, és érdekel a cég fejlődését.

Tisztelettel üdvözlöm előrelátó személyzet, hogy együttműködnek velünk a mi kölcsönös előnyöket!
Hot Tags: ld típusú elektromos Duplabálkáju híd daru, szállító kínai gyártók, gyári, vásárolni, személyre szabott, olcsó, alacsony ár, árajánlat
Kapcsolódó termékek