Welcome to Henan Xinqi gépek Industry Co., Ltd.!
Tel:+86-0373-3761862

Híd öntödei daru akasztóval

QDY híd öntödei daru-gerendák hookTwo, egyszerűen erősebbek, mint egy, ami fölött a az ideális megoldás a terület lefedettség kezelése akár 74/20 tonnás teherbírású daru HY. Mint minden HY-gyári

Termék részletek

QDY híd öntödei daru akasztóval

Két gerendák egyszerűen erősebb, mint egy, ami fölött a az ideális megoldás a terület lefedettség kezelése akár 74/20 tonnás teherbírású daru HY. Mint minden HY gyári daruk ezek az egységek állnak rendelkezésre számos fő gerenda kapcsolat változat-hoz legjobb alkalmaz új vagy meglévő épületek és a legjobb a funkcionalitás, a sokoldalúság és a kényelem. HY rezsi daru funkció hegesztett box gerendák. A szakaszok a fő gerendák és végén gerendák számítógép-optimalizált, a nagy teljesítményt és alacsony súly, előnye, hogy fizetni az erő és a költség-hatékonyság szempontjából.

DY rezsi daru használni a közepes és nehéz gyártás. Ezek fölött daruk casting gyár kiválóan alkalmasak.

A Öntödei daru az acélt olvasztás gyártási legfőbb berendezés.

kanál daruk használják mozgatni acél vagy vas merőkanál, acél olvasztási workshop a magas hőmérsékletű, és egy csomó port. Hagyományos rendszer: a zárt fülke használata.

Minden szerv az osztály H. És a isulating YZR típusú motor.working a legmagasabb hőmérséklete 60° C-on, helymegosztást, a speciális elektromos a csörlő készül a hegesztés acél fórumon, a sebességváltó és a reteszelődő ratchet kerék.

Teljesítmény: AC 3Ph 380V 50Hz vagy ügyfél követelmény.

Vezérlő mód: kabin távirányító/távirányító/control panel vonal medál


Hot Tags: híd öntödei daru akasztóval szállítók Kína, gyártók, gyári, vásárolni, személyre szabott, olcsó, alacsony ár, árajánlat
Kapcsolódó termékek