Welcome to Henan Xinqi gépek Industry Co., Ltd.!
Tel:+86-0373-3761862

Toronydaru

Toronydaru, Nyugat-Európából származik. Egy rotációs daru gém szerelt a torony-a torony felső részén. Nagy munka hely, főleg a lakásépítés anyagok függőleges, és ho

Termék részletek

Toronydaru, Nyugat-Európából származik. Egy rotációs daru gém szerelt a torony-a torony felső részén. Nagy munka hely, főleg a lakásépítés anyagok függőleges és vízszintes szállítás és épületelemek szerelése. Készült három részből, fém szerkezet, működő mechanizmus és az elektromos rendszer. A fém szerkezet tartalmaz egy torony, egy mozgatható karral és egy. Working mechanizmus emelő, lobog, teheremelés és gyaloglás négy részből áll. Az elektromos rendszer magában foglalja a motor, vezérlő, power elosztó szekrények, csatlakozó vezetékek, jeleket és világító berendezések.

Orrvitorla torony daru formában sub vízszintes és sajtó típusa. Gémdaru torony vízszintes, a kocsi mentén a vízszintes dinamikus változása tartomány működési kar, pagoda típusú daru mozgását lobog. A dinamikus karja hosszú, de a nagyobb súlyú kar. A nyomás rúddal, lobog a mechanizmus és a vontatási működtető kar pitching amplitúdó, amplitúdó mozgás, mint sima vízszintes, de a viszonylag kis súlya a boom.

A torony daru emelési tömege változik a mértékét a tartományban. A termék tömegének és a terhelési nyomaték a fő technikai paramétereit a daru. A rotációs mechanizmus és a rotációs támogatása torony daru emelési magasság, és a tehetetlenségi tömege a turn és a séta. Ezért szükség van a jó teljesítmény növelésére, speciális emelőfelszereléseket mechanizmus, hogy könnyű betölteni gyors, nehéz és lassú, telepítési hely izgulj. Amellett, hogy a használata a rezisztencia sebesség, is gyakran használ Örvényáramú fékek, a frekvencia moduláció, a változó pole, de általános ellenőrzött, szilícium és a gépészeti és elektromos sebességszabályozás kombinációja.


Hot Tags: torony daru ajánlókat Kína, gyártók, gyári, vásárolni, személyre szabott, olcsó, alacsony ár, árajánlat
Kapcsolódó termékek