Welcome to Henan Xinqi gépek Industry Co., Ltd.!
Tel:+86-0373-3761862

Dupla gerenda Bakdaru akasztóval

Dupla gerenda Bakdaru 1 horoggal). Dupla gerenda kötések akasztóval elérhető szolgáltatást, mint a be-és kirakodás, emelő és át a szabadtéri tároló vagy railways.2). Ez meglehetősen

Termék részletek

Dupla gerenda Bakdaru akasztóval

1). Dupla gerenda kötések akasztóval elérhető szolgáltatást, mint a be-és kirakodás emelő és átadó munka Kültéri tárolás vagy a vasút.

2). Áll négy fő részből áll, nevezetesen, a híd szerkezetét, az utazó mechanizmus, a kocsi, és az elektromos berendezések.

3). A híd fogad el a doboz típusú, hegesztett szerkezet, az utazó mechanizmus fogad el, külön vezetés.

Az eljárások ellenőrzése a műtőben. Daru vezetőképes minta van osztva két féle kábel és a trolibusz vonal, egy kiválasztott rendelése esetén.

4). Merev formák acélból (szögek vagy póló), vagy rugalmas szigetelt kábel kiválasztani, hogy használni, mint a kifutópálya vezetékek és a vásárló a rendelés javasolt.

5). Ez szükséges-hoz kiegészít a megrendelő adatlap, amikor kiválasztják a daru, hogy van szükség, hogy adja meg a minimális, maximális hőmérséklet és a hatalom a kínálat és a munkakörnyezet használatának a daru.

Hot Tags: dupla gerenda Bakdaru akasztóval szállítók Kína, gyártók, gyári, vásárolni, személyre szabott, olcsó, alacsony ár, árajánlat
Kapcsolódó termékek