Welcome to Henan Xinqi gépek Industry Co., Ltd.!
Tel:+86-0373-3761862
Többfunkciós drótkötél emelő

Többfunkciós drótkötél emelő

Alap Info termék leírása 1. biztonságos és kényelmes a használata. 2. ultra nagy emelőfelszereléseket magassága és súlya 3. dupla sebességgel felhúzására, kétoldali futás sebességét. A gyors és lassú sebesség aránya 1:3, 1:4, 1:10 a 4. Hoisting mechanizmus a kettős fékezési rendszer 5-és a biztonsági kapcsoló berendezés 6. a dupla...

Termék részletek

Alap Info

Modell NO.:HCTípus: elektromos emelő
Tanúsítás: ISO 9001Standard: nemzeti szabványok
Kapacitás: 16-32tVédjegy: igény szerint
Specifikáció: HCSzármazás: Kína
HS kód: 8425110000


Termék leírása

1. biztonságos és kényelmes a használata.

2. az ultra nagy emelőfelszereléseket magasság és a súly

3. double sebesség beemelése, dupla sebességgel fut. A gyors és lassú sebesség arányt a 1:3, 1:4, 1:10

4. emelő mechanizmus kettős fékrendszer

5. az eszközzel biztonsági kapcsoló

6. sorközre készülék

7. van egy magasan digitális megjelenítõ eszköz

8. az elektromos targonca csatasorba állításával horgony eszközzel

9. control távirányító és kézi vezérlést.


Céginformációk

Henan Xinqi gépek Industry Co., Ltd. Egy professzionális gyártója az emelőberendezések a nagy részvénytársaság

A fő termékek közé tartozik, egy- és a longus cranes.bridge daruk, kötések, Vasipari daruk, anti-robbanóanyag daruk, kötések, a híd felépítéséhez gépek és az elektromos emelőkhöz emelő járgányokhoz hajó. A cég teljes körű képesítések gyártása, beszerelése és karbantartása és képes eleget tenni az igényeknek a különböző iparágakban.

A vállalat egyik legnagyobb ipari agglomerációs területek az ország - Henan Changyuan emelő berendezések zónában található. A jegyzett tőke, a társaság 120 millió yuan RMB, és a vállalat rendelkezik befektetett 80 millió RMB-Yuan.The projekt első szakasza magában foglalja a terület 226,360 négyzetméter, beleértve a 11,760 négyzetméter, irodaházak, 58 076 négyzetméter, workshopok és 66,166 négyzetméter out door tevékenységi területeken. A cég completer berendezések, a termelésre és a fejlett technológiák acél előkezelés, digitális vágás, auto-forrasztó-és gépi feldolgozása tekintetében az iparág.

Több mint 20 éves tapasztalattal, emelő berendezések az ipar a vállalat köszönhetően gazdag termelési és értékesítési tapasztalat. Alapítása óta a vállalat már ragadt, hogy a tenet, emberközpontú, tudományos vezetés, a technológiai innováció és a őszinte szolgáltatás. a cég előírja, hogy a termékek kiváló minőségű és nagy teljesítményű. A vállalati kultúra lényege az emberek tiszteletben tartva, szakmai és tudományos és reális, hatékony és kiváló.

Az alkalmazottak teljes száma az 1200, beleértve több mint 60 köztes és senior műszaki személyzet. A környezet, a növény gyönyörű, és a növény teljes létesítmények, mint például a munkavállaló kollégiumok, szakértői épület és multi--függvény menza. Alapuló emberi-központú vezetői, a vállalat alkalmazta sok tehetségek és ad egy teljesen Játssz képességeiket, ami a termékminőség, az alkalmazott képesség és a kutatási és fejlesztési képesség javítása. Mindezen segít a vállalat maga építeni az országban egy kiemelkedő emelő berendezés gyártó.

A fejlesztési koncepció úgy gondolta, a társaság minden tagja minőségi anyag + teljes berendezés + fejlett technológia = minőségi termék + figyelmes szolgáltatás = élet vállalkozás. A társaság három rendszerek tanúsítása telt. A főbb városokban országszerte központok értékesítés utáni alapján a cég garantálja, hogy a technikusok helyszíni szolgáltatást nyújtanak hívás fogadása után 24 órán belül. Ez már széles körben értékelni, az ügyfelek és a vállalati ígéret-tartás, integrált magánvállalkozás és gyors növekvő tudományos és technológiai vállalati.

Minden személyzet tisztelegni az meg az élet és a régi és az új ügyfelek, akik támogatják, és érdekel a cég fejlődését.

Tisztelettel üdvözlöm előrelátó személyzet, hogy együttműködnek velünk a mi kölcsönös előnyöket!

Hot Tags: többfunkciós drótkötél emelő, szállító kínai gyártók, gyári, vásárolni, személyre szabott, olcsó, alacsony ár, árajánlat
Kapcsolódó termékek